Ny visuell profil, webside eller profilfilm?
De spennende løsningene ligger i strategien!

Merkevarestrategi

En god historie, er en historie som enten gir deg en HA-HA- eller en AHA-opplevelse. Vi har fortalt mange sånne historier for våre kunder. Felles for de beste av dem, er at de stammer fra velfunderte merkevarestrategier. Tydelig posisjonering og merkeidentitet, øker ikke bare sjansen for at din historie vekker oppsikt der og da. Den kan også bidra til å gjøre din virksomhet kjent og beundret. ZIZU har rådgivere som kan hjelpe deg å utvikle et optimalt grunnlag for gode historier.

MERKEVARESTRATEGI
MERKENAVN
MARKEDSFØRINGSSTRATEGI
WEBSTRATEGI
DIGITALSTRATEGI

Design

ZIZUs rådgivere og designere kan hjelpe deg med å utvikle logo og grafisk profilprogram som bidrar til å gi din virksomhet en strategisk riktig visuell identitet. Vi kan også hjelpe deg med design, layout og produksjon av alle typer virkemidler fra emballasje, tradisjonelle brosjyrer, boards og displaymateriell til websider og digitale kampanjeelementer. Blant våre jobber kan du se noen eksempler på logoer og grafiske profilprogrammer vi har utviklet.

UX DESIGN
WEBDESIGN
NETTBUTIKK
LOGO OG VISUELL IDENTITET
GRAFISK DESIGN
PRODUKTDESIGN

Innholdsutvikling

Hvordan trenge gjennom og bli digitalt synlig i den massive og stadig voksende innholdsjungelen på nettet? Interessant og relevant innhold, er selve drivstoffet i en digital salgs- og markedsføringsstrategi. Stadig viktigere blir det også å lage kreativ kommunikasjon som evner å trenge gjennom støyen. Vi kan hjelpe deg å utvikle  kreativt og spennende innhold som ikke drukner i innholdsflommen på nettet.

INNHOLDSPRODUKSJON
KREATIV KOMMUNIKASJON
FOTO
VIDEOPRODUKSJON
LYDPRODUKSJON
ANIMASJON, 3D & VR

Teknisk utvikling

En nettside er ofte ”navet” i en digital salgs- og markedsføringsstrategi. ZIZU utvikler brukervennlige og driftssikre websider, kampanjesider og nettbutikker. Vi kan bistå deg hele veien fra strategi og design til teknisk utvikling og produksjon av innhold. Vi kan hjelpe deg med å lage en webløsning eller nettbutikk som posisjonerer din virksomhet riktig og fungerer teknisk slik du ønsker.

BACKEND OG FRONTEND KODE
WEBUTVIKLING PÅ WORDPRESS
NETTBUTIKKER WOOCOMMERCE
INTEGRASJONER MOT 3. PART