Noen videoproduksjoner av ZIZU

Myldr Energipark skal bidra til at Fyresdal kommune tiltrekke seg nye spennende og bærkraftige bedrifter. I forbindelse med utviklingen av navn, logo, visuell identitet og websider, fikk ZIZU også i oppdrag med å produsere en profilfilm på norsk og engelsk samt kortversjoner til bruk på SoMe.

Trosvikgruppen består av Trosvik Engineering AS, Trosvik Yard AS og Trosvik Industri AS. Grupperingen er etablert i den tradisjonsrike Trosvikbukta i Brevik der et av de få gjenværende skipsverftsfasilitetene i Sørøst-Norge ligger. I tillegg til ny visuell identitet og nettside på norsk og engelsk, har ZIZU også produsert profilfilm og den animerte logovignetten.

I Fyresdal ligger noen av verdens reneste mineralvannskilder. Og her, like ved kildene, ligger Telemark Kildevanns fabrikk som er en av Norges største produsenter av rent kildevann. ZIZU fikk oppdraget med å produsere en dokumentarvideo. Byråets filmteam står bak alt fra idé og manus til videoopptak, voicemanus, redigering og ferdiggjøring. Videoen ble produsert både i en norsk og engelsk versjon.

Via Ferrata Telemark er en spennende klatreløype som tar deg opp den bratte fronten av Skred-fjell som ligger i Hauggrend, Fyresdal. Selv om «jernstien», eller «klatrestien» både er litt bratt og skummelt, er dette en trygg og morsom klatreutfordring som passer for hele familien, selv med barn helt ned i 6-7 års alderen. ZIZUs filmteam tok med seg høydeskrekken til Vest-Telemark og laget lanseringsfilmen for det nye turisttilbudet.

Telemarklam har, takket vær dyktige gründere, bygget en solid merkevare siden oppstarten i 2018. Team ZIZU har vært med hele veien, og har bl.a. bistått med utvikling av merkevarestrategi, logo og visuell identitet og nettside med nettbutikk. ZIZU har også produsert profilfilmen «Rett frå fjellet».

Herøya Industripark ga oss i oppdrag å lage en kort videofilm som kunne gi folk flest et lite innblikk i hvor mye forskjellig – og nyttig – som produseres i industriparken. “Alle” vet at kunstgjødsel kommer fra Yara. Det er færre som vet at det er bedrifter på Herøya som produserer f.eks. kullsyre til øl og mineralvann, hevemidler for bakverk, sjeldne jordartsmetaller som brukes i bl.a. mobiltelefoner og flatskjermer eller PVC som brukes i f.eks regntøy.

Porsgrunn min by ville kommunisere at Porsgrunn virkelig er en flott by med masse å by på. Å ta et lite dypdykk med kameraet for å kjenne på vibben i byen og menneskene som bor her var en sann fornøyelse ZIZUs filmteam. Fotograf Gerry ble såpass gira at han sammen med sønnen sin Taran likegodt komponerte et lite musikkstykke (A stranger in Porsgrunn) til filmen.

Den Stolte Pølsemaker Hans Ole Bergby har, med god hjelp av team Zizu, på få år klart å bygge en kruttsterk merkevare. Og da MENY Saga – en av Norges beste ferskvarebutikker – ville ha pølsemakerens fantastiske produkter i sine butikkhyller  måtte det jo feires med en liten film.

Lagertømmingskampanje Bildeleksperten er en betydelig forhandler,  importør og grossist av dekk i Sør-Norge. ZIZU tar seg av all digital markedsføring og har produsert en rekke kampanjevideoer, her for lagertømmingsalg vinterdekk.

Early Bird-kampanje Bildeleksperten er en betydelig forhandler,  importør og grossist av dekk i Sør-Norge. ZIZU tar seg av den digitale markedsføringen og har produsert en rekke kampanjevideoer, her for «Early bird»-tilbud på sommerdekk.